fbpx

Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za kupovinu preko 2000,00, detaljnije  

Korpa 0

Prodajna korpa

U Vašoj korpi nema proizvoda.

Reklamacije


- Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj +381 11 285 3000 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.


- Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 11 285 3000, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.


- Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice, koji zajedno sa obrascem zahteva za reklamaciju, treba da pošaljete na adresu  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bezbedna kupovina